Esplanadin kaahari twitter

Iltalehti on Twitter: “IL:n tiedot: Esplanadin kaahari on 33 …

IL:n tiedot: Esplanadin kaahari on 33-vuotias valtion virkamies, jonka ura oli nousukiidossa – mitä ihmettä hänelle tapahtui? Translate Tweet. iltalehti.fi.

Keijo Kaarisade on Twitter: “Pohjois-Esplanadin kaahari on …

1.5.2022 — Pohjois-Esplanadin kaahari on voinut olla vaikka uskonnollisesti motivoitunut terroristi, todennäköisimmin kveekari tai amish.

Aino Kivi (@AinoKivi) / Twitter

Heippa Twitter ja kiitos muutamasta hauskasta hetkestä!

Antti Rummukainen on Twitter: “Sellainen rallin erikoistaipale …

1.5.2022 — IL:n tiedot: Esplanadin kaahari on 33-vuotias valtion virkamies, jonka ura oli nousukiidossa – mitä ihmettä hänelle tapahtui?

Alaston totuus on Twitter: “https://t.co/FLaOslyzAB” / Twitter

30.4.2022 — Huutaako se “amen”? Siellä taas kristinuskon lähettiläs päätti kertoa parempaa sanomaa kansalle koittamalla ajaa yli muita. Nää uskonnolliset …

Lari Lohikoski @lari@suomi.social on Twitter: “Tämä …

Tämä poseeraus toistuu Espan kaaharin instakuvissa, sekä myös välittömästi törmäyksen jälkeen. Ehkä tykkää vain tuulettaa, vai onko tällä jokin (uskonnollinen?)

Niko Korpela on Twitter: “@hannuoskala Redditissä tuli …

Kolme pointtia liittyen Esplanadin eiliseen tapaukseen. 1. Se kaupungin virkamies joka aikoinaan päätti että parkleteissa pitää olla betoniporsas …

Helsingin poliisi on Twitter: “Pohjoisesplanadilla on …

Auto melkein kulkeutui sisään, ovessa ikkunat hajosivat. Yksi näyttää loukkaantuneen. Muutama ihminen pelastui täpärästi. #vappuaatto #esplanadi #kolari.

Mies kaahasi ja kolaroi keskellä Helsingin vappujuhlintaa …

Helsingin Pohjoisesplanadilla vappuna kaahannut pahoittelee tekoaan Twitterissä – MTVuutiset.fi

4.5.2022 — Katso myös: Esplanadin vaarallinen kaahaus animaationa – näin … Hän kertoo Twitter-sivuillaan olevansa hyvin hämmentynyt teostaan.

Helsingin Pohjoisesplanadilla vappuaattoiltana kaahaillut mies pahoittelee tekoaan Twitterissä. Hän kertoo olevansa hyvin ymmällään tapahtuneesta.

Esplanadin kaahari ei ollut missään vaiheessa kiinniotettuna …

Esplanadin kaahari ei ollut missään vaiheessa kiinniotettuna poliisin toimesta – Kotimaa – Ilta-Sanomat

6.5.2022 — Poliisi kiinnostui Esplanadin kaaharin ajotietokoneesta – kyydissä ollutta naista ei epäillä mistään. Tutkinnanjohtaja kertoo, että tällä …

Tutkinnanjohtaja kertoo, että tällä hetkellä tärkeimmät tutkimuksen kohteet ovat verikokeen tulosten lisäksi ajotietokone.

Keywords: esplanadin kaahari twitter