Opas Casualtyn ja Holby Cityn uusimpiin jaksoihin – Kausi 36 ja kausi 34 Suomessa

Casualty on pitkäikäinen brittiläinen sairaalasarja, jonka kausi 36 julkaistiin vuonna 2022. Sarjassa seurataan Holbyn sairaalan kiireosastolla työskenteleviä lääkäreitä, hoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia. Uusinta kautta tähdittävät kokeneet näyttelijät ja mukaan on liittynyt myös uusia hahmoja.

Holby Cityn uudet jaksot 2018

Holby City on toinen suosittu brittiläinen sairaalasarja, joka sai uusia jaksoja vuonna 2018. Sarja sijoittuu Holby Cityn sairaalaan, jossa nähdään monenlaisia potilastapauksia ja jännittäviä tarinoita. Kausi 21 etenee vauhdikkaasti ja yllätyksellisesti, tarjoten katsojille mielenkiintoisia juonenkäänteitä.

Casualty kausi 34 Suomessa

Casualtyn 34. kausi on herättänyt valtavasti kiinnostusta myös Suomessa. Suomalaiset fanit seuraavat mielenkiinnolla, mitä tapahtuu suosikkihahmoilleen Holbyn sairaalassa. Kausi 34 tarjoaa jännittäviä tilanteita, rakkautta ja draamaa. Keskustelupalstoilla käytiin vilkasta keskustelua muun muassa hahmojen kohtaloista ja mahdollisista juonenkäänteistä.

Holby Cityn sairaala kausi 21

Holby Cityn sairaalan 21. kausi on pitänyt katsojat lumoissaan. Sarjassa seurataan sairaalan monipuolista henkilökuntaa heidän työssään ja työelämän haasteissa. Kausi 21 tarjoaa tunteita herättäviä tarinoita ja yllättäviä käännekohtia.

Holby Cityn sairaala keskustelu

Holby Cityn sairaalasta keskustellaan vilkkaasti eri keskustelupalstoilla. Fanit jakavat mielipiteitä, teoriaa ja spekulaatiota tulevista jaksoista ja tapahtumista. Keskustelut liittyvät muun muassa hahmojen kehitykseen, suosikkikohtauksiin ja kausien välisiin jännitteisiin.

Holby City kausi 19

Holby Cityn 19. kausi on suomalaisille sarjan faneille tuttu ja rakastettu. Jaksot tarjoavat omaperäisiä tarinoita ja draamaa, jotka koukuttavat katsojia. Kausi 19 sisältää monia ikimuistoisia hetkiä ja rakastettuja hahmoja.

Kausien vertailu

Kausi Casualty Holby City
36 2022
34 Suomessa
19

Ofte stillede spørgsmål

Milloin alkoi Casualtyn 36. kausi?

Casualtyn 36. kausi alkoi vuonna 2022. Casualtyn 36. kausi alkoi vuonna 2022.

Milloin julkaistiin uudet jaksot Holby City -sarjasta vuonna 2018?

Uudet jaksot Holby City -sarjasta julkaistiin vuonna 2018. Uudet jaksot Holby City -sarjasta julkaistiin vuonna 2018.

Mistä voin katsoa Casualtyn 36. kauden?

Casualtyn 36. kautta voi katsoa televisiosta tai suoratoistopalveluista, kuten Yle Areenasta. Casualtyn 36. kautta voi katsoa televisiosta tai suoratoistopalveluista, kuten Yle Areenasta.

Onko Casualtyn 34. kausi saatavilla Suomessa?

Kyllä, Casualtyn 34. kausi on saatavilla Suomessa. Kyllä, Casualtyn 34. kausi on saatavilla Suomessa.

Mistä voin katsoa Holby Cityn sairaalan kauden 21?

Voit katsoa Holby Cityn sairaalan kauden 21 televisiosta tai suoratoistopalveluista, kuten BBC iPlayerista. Voit katsoa Holby Cityn sairaalan kauden 21 televisiosta tai suoratoistopalveluista, kuten BBC iPlayerista.

Onko Holby Cityn sairaalan kauden 21 keskusteluja?

Kyllä, Holby Cityn sairaalan kauden 21 keskusteluja löytyy sosiaalisen median alustoilta ja foorumeilta. Kyllä, Holby Cityn sairaalan kauden 21 keskusteluja löytyy sosiaalisen median alustoilta ja foorumeilta.

Mitä mieltä olet Holby Cityn sairaalan 19. kaudesta?

Henkilökohtaisena mielipiteenäni pidin Holby Cityn sairaalan 19. kaudesta todella paljon. Henkilökohtaisena mielipiteenäni pidin Holby Cityn sairaalan 19. kaudesta todella paljon.

Onko Casualtya ja Holby Cityä suunniteltu uusia tuotantokausia?

Kyllä, sekä Casualtya että Holby Cityä on suunniteltu uusia tuotantokausia. Kyllä, sekä Casualtya että Holby Cityä on suunniteltu uusia tuotantokausia.

Kuka on Casualtyn pitkäaikaisin hahmo?

Charlie Fairhead on Casualtyn pitkäaikaisin hahmo. Charlie Fairhead on Casualtyn pitkäaikaisin hahmo.

Mihin aikaan Casualty yleensä tulee televisiosta?

Casualty yleensä tulee televisiosta lauantai-iltaisin kello 21. Casualty yleensä tulee televisiosta lauantai-iltaisin kello 21.

Artiklen Opas Casualtyn ja Holby Cityn uusimpiin jaksoihin – Kausi 36 ja kausi 34 Suomessa har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 21 anmeldelser