Vatsalihaslaite xxl

X-erfit | XXL

Punnerruskahvat, kahvakuulat, vatsalihaslaite ja leuanvetotanko ovat suunniteltu kovan kotitreenaajan harjoittelun tueksi. Niillä saat koko kropan kuntoon.

X-ERFIT – Urheiluvälineitä, urheilutarvikkeita, fitness, levypainot ja kahvakuulat X-ERFIT-urheiluvälineillä tuot kuntosalin kotiisi! Levypainot tankoon, alle suojamatto ja syvä hengitys – niillä syntyy todellisia tuloksia. Punnerruskahvat, kahvakuulat, vatsalihaslaite ja leuanvetotanko ovat suunniteltu kovan kotitreenaajan harjoittelun tueksi. Niillä saat koko kropan kuntoon. Aerobista treeniä kaipaavat kääntyvät X-ERFITIN laadukkaiden kuntopyörien ja juoksumattojen puoleen. Lisää tehokkuutta treeniin saat painoliivillä ja nilkkapainoilla. Rentouttavat joogaharjoitukset onnistuvat pehmeällä joogamatolla tai treenimatolla ja pilatesrullalla. Jumppapallo kannattaa ottaa toimistoon! Viemällä levypainot levypainotelineeseen treenin jälkeen muutat kotikuntosalisi hetkessä taas olohuoneeksi.

Multigym kuntokeskukset ja penkit | XXL

multigym-kuntokeskukset-ja-penkit Multigym Kuntokeskukset Ja Penkit – Kuntolaitteet Kotiin | XXL

Multigym kuntokeskus tarjoaa useita eri harjoitteluvaihtoehtoja ja on monipuolinen valinta kotitreeniin. Tutustu XXL:n kuntokeskuksiin.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta multigym-kuntokeskukset-ja-penkit Multigym Kuntokeskukset Ja Penkit XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Multigym Kuntokeskukset Ja Penkit 30 päivän hintalupauksella.

Vatsalihaslaite | Suomen halvin – Preeco.fi

Vatsalihaslaite | Suomen halvin

Vatsalihaslaitteella teet tehokasta treeniä, joka vaikuttaa laajasti keski- ja alavartalon lihaksiin. Samalla liikkeellä hoidat vatsalihaksia, …

Vatsalihaslaite Suomen halvimpaan hintaan. Mitat: 146-127 x 39-67 x 54,5 cm (PxKxL). Nyt -30% tarjous, tarjous voimassa tänään. Katso lisäksi muut vatsalihaslaittet

Säädettävä Vatsalihasteline / Sit-Up Teline XXL Smith …

Säädettävä Vatsalihasteline / Sit-Up Teline XXL Smith-Laitteeseen Musta 84,95 € | Katso tarjoukset | Gorillasports.fi

Vatsalihasteline on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Erittäin helppo ja nopea liitäntä laitteeseen varmistaa, että pääset kehittämään …

Yhteensopiva Smith-laite XXL kanssa

Kuntoilu | tokmanni.fi

Kuntoilu -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Kuntosalilaitteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, …

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin

Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, joiden avulla kuntoaan voi kohottaa myös ilman salikorttia. Kotikuntosalille on helppo pujahtaa kiireisenkin päivän keskellä.

Kuntosalilaitteet monipuoliseen treenaamiseen
Kotikuntosalin ei tarvitse maksaa maltaita, päinvastoin! Kotiin hankitut laitteet maksavat itsensä takaisin, kun kalliiden kuntosalien jäsenyydestä voi luopua. Koko kotiaan ei kuitenkaan kannata erilaisilla laitteilla täyttää, eikä tämä tavallisesti ole mahdollistakaan. Monipuoliset kuntoilulaitteet taipuvat moneen tarkoitukseen. Kokoontaittuvat mallit säästävät tilaa. Laitehankinnat kannattaa suunnitella niin, että saat treenattua koko vartalon muutaman laitteen avulla. Tai voit pyhittää kotisalisi esimerkiksi voimaharjoitteluun tai lihaskunnon ylläpidolle ja keskittää muun kuntoilun vaikka lenkkipolulle.

Kotisalin kulmakivinä toimivat penkit sopivat painonnostoon ja lihaskuntoharjoitteluun. Harkitse säädettää mallia, jotta voit treenata penkissä myös punnerrus-, soutu- ja rintalihasliikkeitä. Aktiivitreenaajan harjoittelua helpottavat ergonomisesti suunnitellut selkä- ja vatsapenkit. Penkin kaveriksi on järkevää valita sopiva teline. Penkkipunnerrukseen ja voimaharjoitteluun apua tuovat telineet on parasta valita sellaisiksi, että niitä voi hyödyntää myös leuanvedossa ja kyykyissä.

Kuntolaitteet aerobiseen harjoitteluun
Juoksu-, pyöräily- tai hiihtoharrastusta on hyvä ylläpitää myös sesongin ulkopuolella. Näitä lajeja kotikuntosalilla tukevat perinteisen kuntopyörän lisäksi erilaiset juoksumatot sekä crosstrainerit. Laitteet sopivat myös erinoimaisesti alkulämmittelyn tekoon. Kevyt hölkkä juoksumaton päällä irrottaa sopivasti hikeä saliharjoitteluun, mutta myös aktiivinen juoksuharrastaja saa juoksumatostaan täyden treenin irti.

Juoksu ei kuitenkaan ole jokaiselle mahdollista. Kuntopyörä sopii paremmin kaikenikäisille ja -painoisille, sekä polvi- tai nilkkavaivoista kärsiville. Kuntopyörä vie myös juoksumattoa vähemmän tilaa. Pyörällä saat poljettua treenin vaatimat kilometrit helposti, esimerkiksi suosikki tv-ohjelmaasi seuraten.

Crosstrainer taas on monipuolinen yhdistelmä kuntopyörää, askelluslaitetta ja juoksumattoa. Crosstrainerilla tehty treeni aktivoi koko kehoa, jolloin myös kädet ja selkä saavat sopivasti töitä. Crosstrainerissa treenaaja pitää kiinni edestakaisin liikkuvista kahvoista ja jalat asettuvat ellipitistä rataa kulkeville polkimille. Tämän vuoksi crosstraineria kutsutaankin myös ellipsilaitteeksi. Elliptistinen kiertoliike muistuttaa murtomaahiihtoa, joten crosstreinerilla saa tehokkaan treenin, aivan kuin hiihtäessäkin. Liike antaa myös enemmän treeniä vatsalle ja selälle. Crosstreiner sopii mainiosti myös ylipainoisille sekä nivelkivuista kärsiville.

Laitteet kotisalille sekä monipuoliset välineet erilaiseen treenaamiseen löydät kattavasti Kärkkäisen verkkokaupan valikoimista.

Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 5469 Urheilu ja ulkoilu ilmoitusta alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Vatsalihaslaite. 10 €. Kuntoilu ja fitness. tänään 17:09 … Treenikassi XXL. 10 €. Kuntoilu ja fitness. 24 jou 20:23 …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 5501Urheilu ja ulkoiluilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Vatsalihaslaite painopakalla, FitNord Classic – Kuntokauppa.fi

FitNord Classic-sarjan Vatsalihaslaite on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen yhteisö- ja kevyen ammattikäytön painopakkalaite. Lue lisää tästä!

Keywords: vatsalihaslaite xxl